wrapper

Ανακοινώσεις

Αξιότιμε κύριε πρωθυπουργέ,

Τώρα που διανύουμε την προεκλογική περίοδο ουσιαστικά έληξε και ο χρόνος της κυβερνητικής πολιτικής σας.

Οι όποιες νέες πολιτικές αποφάσεις και παροχές προς τους πολίτες σίγουρα δεν σας αντιπροσωπεύουν πραγματικά, διότι σε προεκλογική περίοδο χαρακτηρίζονται ύποπτες και παραπλανητικές.

Στη συνείδηση των πολιτών έχουν καταγραφεί αυτά που έγιναν πριν αρχίσουν τα σενάρια των εκλογών.

Τώρα έφτασε η ώρα του απολογισμού.

Οφείλετε να αποδώσετε τον λογαριασμό της διαχείρισης που σας εμπιστεύθηκαν οι πολίτες οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται να μάθουν τι θα κάνετε στο μέλλον αλλά τι κάνατε. Εάν διαψεύσατε τις προσδοκίες τους, εάν δεν έγιναν αυτά που τους υποσχεθήκατε προεκλογικά, δεν πρόκειται να πιστέψουν σε νέες υποσχέσεις.

Πιστεύω ότι το έργο των 3,5 χρόνων της κυβερνητικής σας θητείας είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει σαν πολιτικό. Ταυτίζεται απόλυτα με την προσωπικότητά σας, θα σας συνοδεύει στην υπόλοιπη ζωή σας και θα καταγραφεί σαν ιστορικό γεγονός. Ειλικρινά μου είναι αδιανόητο δεν μπορώ να καταλάβω τώρα στο τέλος την πολιτική συμπεριφορά σας. Είναι φανερό ότι διανύουμε προεκλογική περίοδο και ότι θα αναγκασθείτε να προσφύγετε σε εκλογές.

Εάν είστε σίγουρος ότι η κυβέρνηση δεν θα πέσει, δηλώσετε κατηγορηματικά ότι οι εκλογές θα γίνουν όταν ολοκληρωθεί η κυβερνητική σας θητεία. Εάν πιστεύετε ότι για τον οποιοδήποτε λόγο πρέπει να γίνουν πρόωρες εκλογές, ανακοινώσετε την ημερομηνία τουλάχιστον δύο μήνες πριν.

Εάν σκέφτεστε να εφνιδιάσετε τους αντιπάλους σας αυτό δεν είναι έντιμο. Πρέπει όλοι να έχουν τον κατάλληλο χρόνο προετοιμασίας. Επί πλέον όταν η χώρα πάει σε εκλογές πρέπει να ορίσετε υπηρεσιακή προσωρινή κυβέρνηση που να διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του κρατικού μηχανισμού.

Φαντάζεστε να συμβεί κάτι απρόοπτο. (Ένας σεισμός μία πλημμύρα κτλ.) Οι υπουργοί, οι υφυπουργοί και τα στελέχη του κόμματος που έχουν καίριες θέσεις κρατικές, δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, θα εφνιδιαστούν διότι θα είναι υποψήφιοι και θα τρέχουν για την επανεκλογή τους.

Επίσης σε προεκλογική περίοδο σχεδόν όλες οι υπηρεσίες είναι αποδιοργανωμένες. Είναι αδιανόητο σε προεκλογική περίοδο, κυβέρνηση να συμμετέχει σε εκλογές. Πως διασφαλίζεται ότι δεν θα αδειάσει το δημόσιο ταμείο ότι δεν θα σπαταλήσει τα χρήματα των πολιτών για ψηφοθηρία.

ΠΡΟΣΟΧΗ έχετε ευθύνη οφείλετε να διασφαλίσετε τη χώρα στην προεκλογική περίοδο, όταν μάλιστα αποδείχτηκε ότι παντού υπάρχουν ελλείψεις. (Σε ιατρικό προσωπικό, σε κρεβάτια, σε ασθενοφόρα, σε μέσα αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών και άλλα.

Τουλάχιστον αποδείξετε με τις αποφάσεις που θα πάρετε ότι δεν υπάρχει έλλειμμα ειλικρίνειας πολιτικής ευθύνης και κοινωνικοπολιτικής παιδείας.

Στις προσεχείς εκλογές πιστεύω ότι η πλειοψηφία των πολιτών είναι μοιρασμένη στα δύο κόμματα αν και δυσαρεστημένη από αυτά. Πολιτικό παράδοξο που αποδεικνύει ότι οι πολίτες είναι ακόμη εγκλωβισμένοι ψηφίζοντας με βάση τις παλαιοκομματικές και ρουσφετολογικές νοοτροπίες του παρελθόντος και όχι ελεύθερα με βάση τη συνείδησή τους.

Εμείς το «ΛΕΥΚΟ» θα ενισχύσουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΨΗΦΟ. ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΨΗΦΟ.

Αυτή θα την διεκδικήσουμε στο πλαίσιο Πολιτικής συνεργασίας με τις δυνάμεις του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Στα πλαίσια της ηθικής και του πολιτικού πολιτισμού, οφείλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου και να σας γνωρίσω την απόφαση της συλλογικής ηγεσίας του «ΛΕΥΚΟ» το οποίο συνέβαλε καθοριστικά στο να γίνετε Πρωθυπουργός στις προηγούμενες εκλογές συνεργαζόμενο επίσημα με την Ν.Δ. 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Κεντρικά Γραφεία

Ιθάκης 84

Αθήνα

Τηλεφωνικό κέντρο: 2130284225 - 6934888831

 

 

 

Ενώσεις

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. Είναι ...
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ - 1) Η ...
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 1.ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ...

Κινήματα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ...
Οι νταβατζήδες της πολιτικής παρέα με τους ...
1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ  ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ...