wrapper

Ανακοινώσεις

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του «ΠΑΣΟΚ»

Χρόνια πολλά με υγεία και δημιουργικό το 2007.

Θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος όπως διαμορφώνεται και η πολιτική εικόνα στη χώρα μας για να σας εκθέσω τις πολιτικές μας προθέσεις.

Παρακολουθώ την πορεία σας από την εκλογή σας στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ και σας συγχαίρω για τις ειλικρινείς αυτοκριτικές σας και τις τολμηρές και πρωτοποριακές πρωτοβουλίες σας.

Οι πολίτες που δεν σας ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές για τους γνωστούς λόγους, δεν σημαίνει και ότι δεν σας συμπαθούν. Το πολιτικό σας παρελθόν και παρόν δεν έχει ουσιαστικά απογοητεύσει τους πολίτες. Η δυσαρέσκειά τους επικεντρώνεται σε ορισμένες περιπτώσεις με υπεύθυνα ορισμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ όταν ήταν κυβέρνηση.

Οι πολίτες είναι ακόμη θυμωμένοι με το ΠΑΣΟΚ και πολύ επιφυλακτικοί σε όλες τις προσπάθειες που καταβάλλετε. Επειδή ο χρόνος είναι ελάχιστος μέχρι τις προσεχείς εκλογές και δεν επαρκεί ώστε φυσιολογικά να αρθούν αυτές οι επιφυλάξεις.

Θεωρώ ότι πρέπει άμεσα να πραγματοποιήσετε ένα λαϊκό άνοιγμα στην κοινωνία όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Να συνάψετε και να το κοινοποιήσετε συνεργασίες με κοινωνικοπολιτικούς οργανισμούς όπως το «ΛΕΥΚΟ» που εκπροσωπεί Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων.

Εάν συνεργαστείτε με το ΛΕΥΚΟ και το πληροφορηθούν οι πολίτες θα αρθούν όλες οι επιφυλάξεις γιατί το ΛΕΥΚΟ με τις ΕΝΩΣΕΙΣ του σε όλη την πολύχρονη πορεία του υπηρέτησε αποδεδειγμένα τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών είτε ήταν Φορολογούμενοι, Άνεργοι, Καταναλωτές, Πλημμυροπαθείς, Τηλεθεατές, Μετανάστες, Ασφαλισμένοι, και άλλες ΕΝΩΣΕΙΣ με αποδεδειγμένη δραστηριότητα.

Όπως θα γνωρίζετε στις εκλογές του 2000 το ΛΕΥΚΟ συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ και συνέβαλλε καθοριστικά στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Μετά τις εκλογές μας περιφρονήσατε μας αγνοήσατε τελείως εμάς τους γνήσιους λαϊκούς εκπροσώπους, ενώ διακηρύττατε κοινωνική πολιτική.

Παρ’ όλ’ αυτά εμείς με παρεμβάσεις και λογικά επιχειρήματα υπέρ των δικαίων της κοινωνίας των πολιτών επηρεάζαμε τον Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη έστω και σε κάποιο βαθμό. Με την εμπειρία μας διαπιστώσαμε ότι πρέπει να συνεργαζόμαστε με το κόμμα που έχει την προοπτική να γίνει κυβέρνηση, διότι η κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να παίρνει αποφάσεις, αποφάσεις για τους πολίτες και αυτήν θα πρέπει να επηρεάζουμε υπέρ των δικαίων τους.

Έτσι λοιπόν στις εκλογές του 2004 απογοητευμένοι από το ΠΑΣΟΚ συνεργαστήκαμε με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και συμβάλλαμε καθοριστικά στη νίκη της πιστοποιώντας το κοινωνικό της πρόσωπο που προέβαλλε εκείνη την εποχή.

Το ΛΕΥΚΟ έχει ταυτιστεί με την Λαϊκή συνείδηση και την εκφράζει αποδεδειγμένα. Σήμερα η Λαϊκή συνείδηση είναι απογοητευμένη από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το ΛΕΥΚΟ είναι έτοιμο να πλαισιώσει το ΠΑΣΟΚ με την προϋπόθεση ότι θα δημιουργήσει ένα προεκλογικό Συνασπισμό με τις δυνάμεις της Ριζοσπαστικής αριστεράς, γιατί προσδοκεί σε μία γνήσια ΛΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που θα προκύψει από ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και θα αποκαταστήσει τους Έλληνες πολίτες.

Αγαπητέ Πρόεδρε. ΠΡΟΣΟΧΗ εδώ είναι το πιο κρίσιμο σημείο. Πιστεύω ότι η ευκαιρία είναι μοναδική και πρέπει να την αξιοποιήσετε. Ο εκλογικός νόμος ευνοεί προεκλογικούς συνασπισμούς. Μετά από προσωπικές επαφές με πολιτικά στελέχη, διαπίστωσα ότι ο Συνασπισμός, τα στελέχη του πρώην ΔΗΚΚΙ, και οι Οικολόγοι δέχονται να συμμετάσχουν σ’ ένα προεκλογικό Συνασπισμό με προγραμματική συμφωνία.

Αυτό το συνασπισμό πρέπει να τον επιδιώξετε και να τον πραγματοποιήσετε πάση θυσία. Σύμφωνα με την πολιτική μου εκτίμηση το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ δεν υπερβαίνει το 38% γιατί όλοι οι μικροί θα είναι ανεβασμένοι. Το ΠΑΣΟΚ φυσιολογικά θα είναι δεύτερο κόμμα και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έστω και οριακά θα σχηματίσει κυβέρνηση.

Εάν δεν αξιοποιήσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία πολύ φοβάμαι ότι θα αντιμετωπίσετε μετά τις εκλογές πολλά εσωτερικά προβλήματα στο κόμμα σας. Κορυφαία στελέχη σας θα σας αμφισβητήσουν και το ΠΑΣΟΚ θα συρρικνωθεί.

Αγαπητέ πρόεδρε επειδή ο χρόνος είναι πολύτιμος περιμένω να με καλέσετε για να αναλάβω προεκλογικές δραστηριότητες διαμεσολάβησης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Κεντρικά Γραφεία

Ιθάκης 84

Αθήνα

Τηλεφωνικό κέντρο: 2130284225 - 6934888831

 

 

 

Ενώσεις

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. Είναι ...
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ - 1) Η ...
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 1.ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ...

Κινήματα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ...
Οι νταβατζήδες της πολιτικής παρέα με τους ...
1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ  ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ...