wrapper

Ανακοινώσεις

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ.
Καλή χρονιά. Χρόνια πολλά με υγεία σε σας και την οικογένειά σας.

Εύχομαι ο νέος χρόνος για την κυβέρνηση να είναι δημιουργικός.

Δυστυχώς πιστεύω ότι εσείς και η κυβέρνηση απογοητεύσατε τους πολίτες. Παρ’ όλες τις καλές σας προθέσεις και προσπάθειες που καταβάλλετε, αν και γνωρίζετε τα προβλήματά τους και αποφασίζετε σύμφωνα και με τις συμβουλές των επιστημόνων συνεργατών σας, δεν αναρωτηθήκατε γιατί οι πολίτες να είναι απογοητευμένοι; Τι να φταίει;

Πιστεύω επίσης ότι οι εφικτές ενδεδειγμένες λύσεις όπως λέτε, δεν ταυτίζονται με τη συνείδησή σας. Νομίζω ότι έχετε εγκλωβίσει τη συνείδησή σας, χάρη των δεδομένων. Αλήθεια σκεφτήκατε ποτέ να αμφισβητήσετε τα δεδομένα; Σκεφτήκατε πως δημιουργούνται αυτά;

Την Συνταγματική, τη νόμιμη και την ηθική τους υπόσταση; Το μόνο δεδομένο που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση είναι η ευημερία των πολιτών που τα δικαιώματά τους απορρέουν από το Σύνταγμα του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος.

Δεδομένα που δεν συγκλίνουν προς την ευημερία των πολιτών, είναι ύποπτα, λανθασμένα, παράνομα και πρέπει να ανατρέπονται ακόμη και αν προέρχονται ή δημιουργούνται με τις υποχρεώσεις μας στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα.

Ένας λογιστής αθροίζει τους αριθμούς που του δίδονται και καταγράφει το όποιο αποτέλεσμα όσο δυσάρεστο και αν είναι.

Ένας ηγέτης έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα ως σταθερό δεδομένο και δημιουργεί τους αριθμούς που αθροιζόμενοι το επαληθεύουν.

Όλες οι προεκλογικές σας δεσμεύσεις έπρεπε να καταγραφούν ως επιθυμητά αποτελέσματα. Καμία δικαιολογία δεν ευσταθεί για την αθέτησή τους ειδικά από εσάς που ηγείστε. Γιατί εσείς αποφασίζετε και εσείς διατάζετε.

Πολλές φορές αναρωτιέμαι εάν έχετε συνειδητοποιήσει το πραγματικό νόημα των ευθυνών σας, όταν σας βλέπω πολύ ήρεμο και χαλαρό να ανακοινώνετε τα διάφορα για την ανάπτυξη της οικονομίας και την πρόοδο της χώρας μας, όταν αποδεδειγμένα ο Λαός υποφέρει, στενάζει από τα δεσμά της οικονομίας. Όταν η πλειοψηφία των πολιτών ζει στην ανέχεια και χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν ένα βρόχο στο λαιμό τους από τις κάρτες και τα δάνεια και δυσκολεύονται να αναπνεύσουν.

Όταν υπάρχουν χιλιάδες άνεργοι, χιλιάδες πολίτες βρίσκονται σε απόγνωση γιατί έχασαν ή θα χάσουν τα σπίτια τους από τις τράπεζες. Όταν καθημερινά κλείνουν επιχειρήσεις γιατί χιλιάδες επιχειρηματίες πτωχεύουν. Όταν η ακρίβεια καλπάζει γιατί ελάχιστοι αισχροκερδούν εις βάρος των πολλών και γιατί εγκληματικά ξεπουλήσαμε τη δραχμή μας. Δώσαμε 340 δρχ. για ένα ευρώ.

Όταν οι συντάξεις τώρα είναι της πείνας και οι μισθοί δεν επαρκούν; Η Κυβέρνηση εμφανίζεται χαρούμενη και γελαστή και ανακοινώνει διάφορα μοιράζοντας ελπίδες, αποδεικνύοντας ότι στερείται ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ με ειλικρίνεια σας τονίζω ότι προσδοκώ μία γνήσια ΛΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ η οποία θα προκύψει από εκλογική Ειρηνική Λαϊκή Επανάσταση και θα αποκαταστήσει τους Έλληνες Πολίτες.

Για άλλη μία φορά σας τονίζω ότι το «Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.» που εκπροσωπεί τις Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων έχει ταυτιστεί με την Λαϊκή Συνείδηση και την εκφράζει αποδεδειγμένα.

Ελπίζω να θεωρήσετε και αυτή την επιστολή μου σαν ένα ακόμη Πρωτοχρονιάτικο Πολιτικό Δώρο

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Κεντρικά Γραφεία

Ιθάκης 84

Αθήνα

Τηλεφωνικό κέντρο: 2130284225 - 6934888831

 

 

 

Ενώσεις

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. Είναι ...
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ - 1) Η ...
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 1.ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ...

Κινήματα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ...
Οι νταβατζήδες της πολιτικής παρέα με τους ...
1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ  ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ...