Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Ο Ελληνικός λαός στις 25 Ιανουαρίου καταδίκασε το πολιτικό κατεστημένο και δέσμευσε τη νέα κυβέρνηση να υλοποιήσει τις απαιτήσεις της κοινωνίας.

Εμείς οι ΛΑΪΚΈΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. χαιρετίζουμε τη νίκη του Ελληνικού λαού, είμαστε υπερήφανοι που συμμετείχαμε και συμμετέχουμε στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ως άγρυπνοι φρουροί, πολιτικοί στρατιώτες θα βοηθήσουμε και εμείς στην Κυβερνητική προσπάθεια απεξάρτησης της χώρας μας από τα δεσμά της δουλοπαροικίας του χρέους και αποκατάστασης όλων των κεκτημένων δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών.

ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ κ.ΤΣΙΠΡΑ, τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. ΚΑΜΜΕΝΟ και τους Υπουργούς της νέας Κυβέρνησης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους συμπολίτες μας που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και τους καλούμε να πλαισιώσουν τις ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ που εκπροσωπούμε διότι τώρα θα συμβάλλουν πιο αποτελεσματικά για την δικαίωση των αιτημάτων τους.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016