wrapper

Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ. ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ .

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.

ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ.

Ακόμη και τώρα προεκλογικά τα κόμματα που διεκδικούν την ψήφο μας, αποδεικνύουν για άλλη μία φορά πόσο πολύ υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.

Αυθαίρετα όλοι οι εκπρόσωποί τους αναγορεύονται σε σωτήρες και αναλύουν σε ένα λαό που έχει εξαθλιωθεί τα τέλεια και μοναδικά γι αυτούς προγράμματά τους, που η ποικιλία τους και η αντίθεσή τους είναι τέτοια που προκαλεί πολιτική σύγχυση και παράκρουση.

Όλοι τους έχουν την απαίτηση να δημιουργήσουν πολίτες οπαδούς που να υποστηρίζουν φανατικά την μία ή την άλλη άποψη, σχολιάζοντας     υβριστικά τους αντιπάλους τους δημιουργώντας πόλωση και διχόνοια μεταξύ των πολιτών.

Όλοι τους με ελάχιστες εξαιρέσεις επιχειρηματολογούν, σαν να μην ψηφίζουμε για την Ευρωβουλή, αλλά για την Ελληνική Βουλή και πρόκειται να κυβερνήσουν.

Όλοι τους μας παρουσιάζονται ως οι καταλληλότεροι που μόνο αυτοί μπορούν να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις που θα εξυπηρετούν τα εθνικά και λαϊκά μας συμφέροντα.

Το τι πραγματικά συμφέρει σε μας και στην πατρίδα μας, θα το αποφασίζουμε εμείς οι πολίτες που ανάμεσά μας υπάρχουν χιλιάδες επιστήμονες, εξειδικευμένοι στο κάθε αντικείμενο. οι επιστήμονες αυτοί είναι τα παιδιά μας, τα αδέλφια μας, οι συγγενείς μας, οι φίλοι μας, οι γνωστοί μας, που με συλλογικές αποφάσεις θα δίνουν τις σωστές λύσεις.

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ?

ΞΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ? Η -ΛΕΥΚΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ? - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ - Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. - ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ. Παρ όλα αυτά το ΛΕΥΚΟ θα κάνει πάλι τη διαφορά υπέρ των πολιτών. Θα κατεβάσει ψηφοδέλτιο ουσιαστικά, χωρίς ονόματα διότι οι υποψήφιοι που δάνεισαν τα ονόματά τους για να το νομιμοποιήσουν, δεσμεύτηκαν εγγράφως με συμβολαιογραφικό έγγραφο να παραιτηθούν εφ όσον εκλεγούν.

Το ψηφοδέλτιο με τον τίτλο Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. - ΕΛ.ΛΑ.Δ. Α. που σημαίνει ΛΑΪΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ σύμφωνα με τις ψήφους που θα λάβει θα αποκτήσει τις αντίστοιχες βουλευτικές έδρες του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Τις έδρες του ΛΕΥΚΟ - ΕΛΛΑΔΑ δεν μπορεί να τις πάρει άλλο κόμμα και το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο δεν μπορεί να λειτουργήσει με κενές έδρες.

Είναι αρμοδιότητά του και όχι της Ελληνικής Κυβέρνησης και θα ζητήσει από το ΛΕΥΚΟ εκπροσώπους
ευρωβουλευτές.

Οι έδρες αυτές θα εκχωρούνται σταδιακά μετά τις εκλογές σε εκπροσώπους κοινωνικών ομάδων,     οι οποίοι θα επιλέγονται από τους πολίτες που ανήκουν σε αυτές και θα δεσμεύονται εγγράφως
να ψηφίζουν σύμφωνα με τις εντολές που θα τους δίνουν οι πολίτες. Με λίγα λόγια οι Έλληνες πολίτες ψηφίζοντας    το ψηφοδέλτιο που θα γράφει ΛΕΥΚΟ - ΕΛΛΑΔΑ, δεν ψηφίζουν κανέναν υποψήφιο και ουσιαστικά θα ψηφίσουν     τον εαυτό τους. ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. - ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016

Κεντρικά Γραφεία

Ιθάκης 84

Αθήνα

Τηλεφωνικό κέντρο: 2130284225 - 6934888831

 

 

 

Ενώσεις

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. Είναι ...
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ - 1) Η ...
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 1.ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ...

Κινήματα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ...
Οι νταβατζήδες της πολιτικής παρέα με τους ...
1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ  ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ...