wrapper

Ανακοινώσεις

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας, ως θεσμοθετημένο όργανο της Ελληνικής πολιτείας, πρόεδρος του κοινωνικοπολιτικού οργανισμού Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. (Λαϊκες Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων), που επί 24 χρόνια αποδεδειγμένα εκφράζει τη Λαϊκή Συνείδηση των Ελλήνων πολιτών, θεωρώ χρέος μου σε αυτή την κρίσιμη πολιτική στιγμή για σας και τους αδελφούς Έλληνες πολίτες της Κύπρου, να συμπαρασταθώ εκφράζοντας τον θυμό και την οργή που νοιώθουμε όλοι οι Έλληνες για την άθλια και απροκάλυπτη εκβιαστική συμπεριφορά των εταίρων ομολόγων σας, προς το θεσμικό σας αξίωμα και προς τον υπερήφανο Κυπριακό Λαό.

Θα σας διατυπώσω με ειλικρίνεια τις απόψεις μου όπως τις διατύπωσα και στο παραλθόν σε κρίσιμες περιόδους στους Έλληνες Πρωθυπουργούς κύριο Σημίτη και κύριο Καραμανλή ώς άτυπος σύμβουλος και τα γεγονότα με δικαίωσαν.

Η αλληλογραφία μου με τους δύο πρωθυπουργούς υπάρχει στο αρχείο του site www.leuko.gr. Αντιλαμβάνομαι ότι η θεσμική σας θέση και η ιδιαιτερότητα της εξωτερικής πολιτικής της Κύπρου σας υποχρεώνει σε ευγενείς πολιτικούς ελιγμούς ώστε το κλίμα με τις άλλες χώρες να διατηρείται φιλικό.

Παρ όλο που εσείς και οι συνεργάτες σας δείξατε καλές προθέσεις και πνεύμα συνεργασίας, οι ομόλογοί σας δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα και ψυχρά άσκησαν κατάχρηση της οικονομικής τους δύναμης και εκβιαστικά ως κοινοί εγκληματίες σας υποχρέωσαν να υπογράψετε αυτή τη συμφωνία, που ένάντια στούς διεθνείς νόμους ληστεύει χρήματα πολιτών, που με νόμους εγγυάται και η Κυπριακή Δημοκρατία, και εσείς πρίν μέρες διαβεβαιώνατε για την ασφάλειά τους.

Ο Λαός μας λέει κάθε εμπόδιο για καλό. Ευτυχώς που υπάρχει και η θεία δικαιοσύνη. Θεωρώ ότι οι Ευρωπαίοι φίλοι μας, θα πιαστούν οι ίδιοι στις παγίδες που στήνουν για τον Κυπριακό Λαό.

Το ότι υπάρχουν πολλά κεφάλαια Ρώσων στις Κυπριακές τράπεζες αυτό και μόνο θα ευαισθητοποιήσει την κυβέρνηση της Ρωσίας η οποία θα θελήσει να βοηθήσει με κάθε τρόπο. Είναι γεγονός ότι αυτή η απόφαση θα ξεσηκώσει θύελα διαμαρτυριών.

Ευτυχώς που η απόφαση δεν ισχύει άν δεν ψηφιστεί από το Κυπριακό κοινοβούλιο. Σας παρουσιάζεται  μία μεγάλη ευκαιρία και πρέπει να την αξιοποιήσετε. Πρέπει να ενεργήσετε έξυπνα και γρήγορα.

Η συμφωνία αυτή δεν πρέπει να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από την Κυπριακή Βουλή.

Ορισμένοι Βουλευτές σας με δική σας υπόδειξη πρέπει να την καταψηφίσουν.Άλλωστε το κόμμα σας, δεν πήρε την πλειοψηφία μόνο του, γιατί κατέβηκε συνεργαζόμενο.

Προσοχή εάν ενδώσετε τώρα στον πρώτο εκβιασμό, να είστε σίγουροι ότι θα δέχεστε συνέχεια όλο και περισσότερους εκβιασμούς. Εσείς ως δημοκράτης Πρόεδρος δεσμεύεστε από το Δημοκρατικό σας πολίτευμα.

Ας μάθουν οι Ευρωπαίοι ηγεμόνες ότι οι αποφάσεις στην Κύπρο δεν παίρνονται από μαριονέτες πολιτικούς, αλλά από γνήσιους Λαϊκούς εκπροσώπους

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

Κεντρικά Γραφεία

Ιθάκης 84

Αθήνα

Τηλεφωνικό κέντρο: 2130284225 - 6934888831

 

 

 

Ενώσεις

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. Είναι ...
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ - 1) Η ...
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 1.ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ...

Κινήματα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ...
Οι νταβατζήδες της πολιτικής παρέα με τους ...
1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ  ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ...