wrapper

Ανακοινώσεις

ΈΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ως θεσμοθετημένο όργανο της Ελληνικής  Πολιτείας , Πρόεδρος του Κοινωνικοπολιτικού Οργανισμού ‘'Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.'' που τα αρχικά του σημαίνουν Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων και εκπροσωπεί κοινωνικές ομάδες όπως τις ΕΝΩΣΕΙΣ : ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ , ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ , ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ , ΑΝΕΡΓΩΝ , ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ,ΦΤΩΧΩΝ και άλλες .

ΣΑΣ  ΔΗΛΩΝΩ  ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ  ΌΤΙ : ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ στα δεσμά και τον ιστό της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ που έχουν πλέξει : (Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Κεντρική Τράπεζα της Φρανκφούρτης , Οι Μαριονετες Πολιτικοί Της Ενωμένης Ευρώπης και η συνένοχη  Ελληνική Κυβέρνηση με αποτέλεσμα να έχουν ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.   

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩ  ΕΙΡΗΝΙΚΑ γιατί θεωρώ ότι η Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Γεώργιο Παπανδρέου  δεν εκπροσωπεί νομίμως εμάς τους Έλληνες  Πολίτες διότι μας εξαπάτησε Προεκλογικά.

Ο Ελληνικός Λαός ψήφισε το ΠΑΣΟΚ  με βάσει το προεκλογικό του πρόγραμμα και τις υποσχέσεις - πολιτικές δεσμεύσεις που ανέλαβε ο αρχηγός του που εξελέγη πρωθυπουργός.

Θεωρώ ότι ένας έντιμος πρωθυπουργός και μια έντιμη κυβέρνηση όταν διαπιστώνει εκ των υστέρων ότι δεν μπορεί να πραγματοποιήσει αυτά που υποσχέθηκε προεκλογικά , γιατί τα δεδομένα δεν το επιτρέπουν θα πρέπει να παραιτηθεί και να ζητήσει νέα εντολή Ή έστω να ζητήσει τη νέα εντολή με δημοψήφισμα,από το Λαό και όχι από την πλειοψηφια που έχει στην βουλή .

Τα δόλια διλλήματα της χρεοκοπίας που θέτει η Κυβέρνηση στους πολίτες δεν την τιμούν και την εκθέτουν ανεπανόρθωτα . Ο Ελληνικός Λαός πέρασε πολύ πιο δύσκολα χρόνια και δεν υπέκυψε και δεν ταπεινώθηκε. Ακόμα και στην κατοχή δεν δέχθηκε την υποδούλωση , όρθωσε το ανάστημα του και απελευθερώθηκε.

Η χώρα μας και οι Έλληνες πολίτες χρειάζονται μια ΓΝΗΣΙΑ  ΛΑΪΚΗ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που θα προέλθει από την ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η κυβέρνηση αυτή θα δικάσει και θα φυλακίσει όλους τους ενόχους , δημεύοντας τις περιουσίες τους και θα διώξει αμέσως όλους τους παρανομους αλλοδαπούς .

Το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. που ηγείται αυτής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ θα επιδιώξει να οδηγήσει σε παραίτηση την Κυβέρνηση αποδεικνύοντας  ότι έχασε σύμφωνα με το Σύνταγμα  την Δεδηλωμένη - την πλειοψηφια και την εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού.

Το  Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. θα επιδιώξει να λάβει την νόμιμη λαϊκή εντολή και να παραδώσει την Κυβέρνηση  στο  Λαό στους εξειδικευμένους Έλληνες Πολίτες (ΠΧ : Υπουργείο Παιδείας στους εκπαιδευτικούς , Υγείας στους Γιατρούς , Δικαιοσύνης στους Νομικούς , κ.τ.λ.) Ποιοι ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν υπάρχουν ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ από αυτούς μεταξύ των εκατομμυρίων ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;

Σήμερα στις 25 Μαρτίου 2010 εγώ και οι συμπολίτες μου που απαρτίζουν την  ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.  Δίνουμε Όρκο Τιμής ότι δεν θα σταματήσουμε τον ΙΕΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ Έως οτου αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας μια ΓΝΗΣΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .

Ως πρόεδρος του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. καλώ όλους τους : ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ

Να μας πλαισιώσουν  ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

Όσοι δηλωσουν το ονομα τους  θα κληθούν σε γενική συνέλευση για να εκλέξουν την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ και να εγκρίνουν την στρατηγική του αγώνα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016

Κεντρικά Γραφεία

Ιθάκης 84

Αθήνα

Τηλεφωνικό κέντρο: 2130284225 - 6934888831

 

 

 

Ενώσεις

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. Είναι ...
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ - 1) Η ...
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 1.ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ...

Κινήματα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ...
Οι νταβατζήδες της πολιτικής παρέα με τους ...
1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ  ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ...