wrapper

Ανακοινώσεις

 .  Αθήνα 23-8-2008.                                                                                                                                                                                                      Αγαπητοί φίλοι και φίλες σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το site του ΛΕΥΚΟ και για το ενδιαφέρον σας να μάθετε και λεπτομέρειες που αφορούν το πρόσωπό μου.

Σας διαβεβαιώνω ότι θα απαντήσω με ειλικρίνεια σε όλα αυτά που με ρωτάτε ακόμη και σε προσωπικά δεδομένα και ερωτήσεις που υπονοούν δυσφήμιση, γιατί πιστεύω ότι έχω υποχρέωση αφού επέλεξα την δημοσιοποίηση του ονόματός μου.

 * Δεν είναι αλήθεια ότι έχω μεγάλη ακίνητη περιουσία και εισοδήματα. Δεν έχω ούτε δική μου κατοικία. Μου δόθηκαν αρκετές ευκαιρίες για διευθυντικές υψηλόμισθες θέσεις και για διάφορες δραστηριότητες που θα μου προσέφεραν αρκετά χρήματα, αλλά έχω ένα βασικό μειονέκτημα δεν θέλω αφεντικά και δεν δέχομαι συμβιβασμούς.

Επειδή έχω οικογένεια και αρκετές οικονομικές υποχρεώσεις, εργάζομαι σκληρά. Αναλαμβάνω διάφορες οικοδομικές εργασίες. Μου αρέσει να καταπονώ το σώμα μου και πιστεύω ότι έτσι ελευθερώνω το πνεύμα μου και διατηρώ μη υποτελή και ακέραια την προσωπικότητά μου. Απόδειξη συνεργάστηκα προεκλογικά ως αρχηγός κόμματος με δύο Πρωθυπουργούς το 2000 με τον κο Σημίτη και το 2004 με τον κο Καραμανλή.

Από την επομένη της εκλογής τους ενώ θα μπορούσα να τους κολακεύω και να αναρριχηθώ σε θέσεις εξουσίας, τους έκανα ειλικρινή σκληρή κριτική. (Δείτε τις επιστολές μου που βρίσκονται στο αρχείο προς τους δύο πρωθυπουργούς).

Το χειμώνα που υπάρχει ανεργία στην οικοδομή επιδοτούμαι από το ταμείο ανεργίας. Επί αρκετά χρόνια εισπράττω την επιδότηση ενοικίου και οικοδομικό βοήθημα.

* Όχι δεν παντρεύτηκα πλούσια γυναίκα. Το μερίδιό της από το πατρικό της σπίτι στις εργατικές του Αμαρουσίου το χάρισε στη μικρότερη αδελφή της.

Ναι έχετε δίκιο ότι πρέπει να αναφέρονται τα ονόματα όλων όσων απαρτίζουν το συλλογικό μας όργανο. Μάλιστα τους παροτρύνω να παρουσιάσουν και το βιογραφικό τους. Έχω συνεργάτες φίλους στελέχη του ΛΕΥΚΟ από την ίδρυση του.

Είναι προσωπικότητες χαμηλών τόνων που προσφέρουν ανιδιοτελώς και δεν επιθυμούν την προσωπική προβολή τους. Σχεδόν μέχρι τώρα αυτό επεδίωξα και εγώ. Ο κόσμος ήξερε το ΛΕΥΚΟ και τις ΕΝΩΣΕΙΣ και δεν γνώριζε τον Πρόεδρο.

Μέχρι σήμερα τα ονόματα που δημοσιοποιήθηκαν λόγω υποψηφιότητας είναι του πρώην Γεν. Γραμματέα του ΛΕΥΚΟ Δημήτρη Ζερβάκου, γλωσσολόγου, φιλόλογου που συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της Β΄ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ όταν συνεργαστήκαμε το 2000.

Του πρώην Γεν. Διευθυντή του ΛΕΥΚΟ Δημήτρη Τρυφιάτη, διδάκτορα φιλοσοφίας που συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της Α΄ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ το 2000.

Του νυν Γεν. Γραμματέα του ΛΕΥΚΟ Δημήτρη Παύλου, Πολιτικού Μηχανικού, Προέδρου της Κοινωνικής Παιδείας, ο οποίος συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της Α΄ Αθηνών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που συνεργαστήκαμε το 2004.

Ο πρώην Αντιπρόεδρος του ΛΕΥΚΟ Τοψόγλου Κυριάκος, ο οποίος πρόσφατα παραιτήθηκε από το αξίωμα του, διότι από το 2004 έχει ιδρύσει το ΚΟΜΜΑ ΝΕΩΝ και λόγω της έντονης και αυτόνομης πολιτικής του δραστηριότητας ως Πρόεδρος αποφάσισε να ασχοληθεί εξ' ολοκλήρου με το ΚΟΜΜΑ ΝΕΩΝ.

Είναι φίλος μου τον ευχαριστώ για την πολύχρονη προσφορά του επί 14 συναπτά έτη στο ΛΕΥΚΟ από τη θέση του Αντιπροέδρου και του εύχομαι καλή επιτυχία. Στην κεντρική μας επιτροπή θα προστεθούν και νέα στελέχη που θα δημοσιοποιηθεί το Βιογραφικό τους.

* Σχετικά με την παρατήρηση ότι το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. με τις ΕΝΩΣΕΙΣ του ενώ έχει διακηρύξει ότι θα πραγματοποιήσει ελέγχους, καταγγελίες, αγωγές και μηνύσεις δεν το κάνει. Σας εξηγώ ότι για να συντονίσει και να πραγματοποιήσει όλες αυτές τις δραστηριότητες, χρειάζονται οι βασικές προϋποθέσεις που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν.

Το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. δεν επιδοτείται όπως τα άλλα κόμματα και εγώ που θα μπορούσα να διοργανώσω όλες αυτές τις δραστηριότητες είμαι εγκλωβισμένος διότι αναγκάζομαι να εργάζομαι ημερησίως στην οικοδομή. Επιδίωξή μας ήταν και είναι να ιδρυθεί το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ που θα στεγάσει και θα δραστηριοποιήσει όλες ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.

Δεν σας κρύβω ότι έχει συσσωρευτεί πολύ οργή μέσα μου να ανυπομονώ με την πρώτη ευκαιρία να αναπτύξω δραστηριότητες.

* Ρωτάτε την άποψή μου για το Σκοπιανό.Θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να αντιμετωπισθεί από την Κυβέρνηση με τον εξής τρόπο. Να δημιουργήσει μία επιστημονική επιτροπή από εξειδικευμένους και αρμόδιους επιστήμονες, οι οποίοι θα συγκεντρώσουν τα αποδεικτικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ανήκει στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια θα αναζητηθούν όλοι οι νόμοι του Διεθνούς Δικαίου και ειδικότερα του Αμερικάνικου που προστατεύουν την πνευματική ιδιοκτησία και σύμφωνα με αυτούς θα κατατεθούν προσφυγές στα Ανώτατα Διεθνή Δικαστήρια. Οι αποφάσεις αυτών των δικαστηρίων θα είναι καθοριστικές και δεσμευτικές για τους Σκοπιανούς, τους Αμερικάνους, και για όλα τα κράτη που αναγνώρισαν τα Σκόπια με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Τα συλλαλητήρια και οι ακρότητες επιδεινώνουν το πρόβλημα. Απορώ γιατί η Κυβέρνηση δεν αξιοποίησε ακόμη αυτή τη δυνατότητα.

* Ναι, πιστεύω ότι οι θέσεις και οι κοινωνικοπολιτικές προτάσεις του ΛΕΥΚΟ συνεχώς δικαιώνονται. Αποδεδειγμένα το ΛΕΥΚΟ δίδαξε κοινωνική παιδεία σε όλα τα κόμματα. Εάν ο κος Σημίτης έκανε αυτά που του έγραφα στις επιστολές θα ήταν ακόμη Πρωθυπουργός.

Εάν το ΠΑΣΟΚ αξιοποιούσε τις ΕΝΩΣΕΙΣ του ΛΕΥΚΟ και τις προτάσεις μου προς τους Γεν. Γραμματείς κο Σκανδαλίδη & κο Λαλιώτη το ΠΑΣΟΚ θα ήταν το πρώτο κόμμα.

Ο κος Καραμανλής στην αρχή δραστηριοποιήθηκε σε αυτά που του έγραφα και εξελέγη Πρωθυπουργός. Στη συνέχεια εάν έκανε αυτά που του έγραφα στις επιστολές και δημιουργούσε το Υπουργείο του Πολίτη με τις ΕΝΩΣΕΙΣ του ΛΕΥΚΟ τώρα θα ήταν λαοφιλής ηγέτης.

Πριν τις εκλογές του 2007 έστειλα μία επιστολή στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τον συμβούλευα να συνεργαστεί προεκλογικά με τον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύω ότι ήταν εφικτή η συνεργασία. Εάν πραγματοποιούσε την συμβουλή μου τώρα θα ήταν Πρωθυπουργός σε Κυβέρνηση συνεργασίας.

Η επιλογή του ΛΕΥΚΟ να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ δικαιώθηκε. Τώρα μένει να δούμε εάν ο ΣΥΡΙΖΑ αξιοποιήσει το ΛΕΥΚΟ και τις ΕΝΩΣΕΙΣ του.

Ενημερωθήκατε πρόχειρα από το site ότι το ΛΕΥΚΟ συνεργάστηκε προεκλογικά με το ΠΑ.ΣΟ.Κ ,τη Ν.Δ. και τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και βγάλατε το συμπέρασμα ότι ο πρόεδρος πηγαίνει όπου φυσάει ο άνεμος.

Εάν μελετήσετε το ΛΕΥΚΟ και την ιστορία του, θα διαπιστώσετε ότι έχει ταυτιστεί απόλυτα με τη Λαϊκή συνείδηση και την εκφράζει αποδεδειγμένα.Προσωπικά μεγάλωσα το ΛΕΥΚΟ με την κόρη μου που γεννήθηκε την ίδια χρονιά, το 1989, και τον γιο μου με στερήσεις,ιδρώτα και αίμα.Πώς είναι δυνατόν να προδώσω το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. που είναι παιδί μου;

Υπήρξα αυτός που ανέδειξε το λευκό ψηφοδέλτιο με τις πολιτικές μου αναλύσεις και προσφυγές στο Ανώτατο Δικαστήριο.Το ΛΕΥΚΟ απέκτησε επιστημονική υπόσταση.Από άκυρη διαμαρτυρία μετεξελίχθηκε σε γνήσια Λαϊκή εκπροσώπηση (διαβάστε τις δύο επιστολές προς τον κ.Τεγόπουλο-Ελευθεροτυπίας).

Εάν δεν ήμουν εγκλωβισμένος με την καθημερινή επιβίωση και είχα τις βασικές προϋποθέσεις,το ΛΕΥΚΟ θα ήταν διεθνές κόμμα και θα διόριζε κυβερνήσεις σε πολλές χώρες.

Η αγανάκτηση και η οργή μου ξεχειλίζουν γιατί αισθάνομαι μετανάστης στην ίδια μου την πατρίδα.Υπό άλλες πολιτικές συνθήκες θα έπαιρνα τα όπλα και θα καθοδηγούσα Λαϊκή εξέγερση.

Υπό αυτές τις συνθήκες δε φοβήθηκα και συνεργάστηκα με το κατεστημένο.Από την αρχή της κυβερνητικής του θητείας αποστασιοποιήθηκα,το εξέθεσα πολιτικά και το γελοιοποίησα (διαβάστε τις επιστολές του αρχείου).

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

Κεντρικά Γραφεία

Ιθάκης 84

Αθήνα

Τηλεφωνικό κέντρο: 2130284225 - 6934888831

 

 

 

Ενώσεις

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. Είναι ...
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ - 1) Η ...
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 1.ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ...

Κινήματα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ...
Οι νταβατζήδες της πολιτικής παρέα με τους ...
1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ  ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ...