wrapper

Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  17/06/2016

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ. Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ......ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΤΟ – Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. - ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

Όπως γνωρίζετε τα Ελληνικά κόμματα ανήκουν στα Ευρωπαϊκά κόμματα τα οποία είναι Ευρωπαϊκοί συνασπισμοί. Το κάθε κόμμα κράτους μέλους που ανήκει στους Ευρωπαϊκούς συνασπισμούς, συμμετέχει στις Ευρωεκλογές με υποψηφίους του, μόνο στη χώρα του.

Το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. έγινε το ίδιο Ευρωπαϊκό κόμμα και θα συμμετέχει με δικούς του συνδυασμούς σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. Εάν εκλέξει Ευρωβουλευτές σε δύο χώρες, τότε αναδεικνύεται σε ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ.

Αρχικά στις προσεχείς Ευρωεκλογές οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές θα είναι μόνο Έλληνες που κατοικούν στις Ευρωπαϊκές χώρες. Διευκρινίζω ότι και οι Κύπριοι είναι Έλληνες. Οι Έλληνες που θα πάρουν το χρίσμα από το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο., θα δεσμευτούν εγγράφως να υπηρετούν τις αποφάσεις των κοινωνικών ομάδων των Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτών και πάνω απ όλα τα συμφέροντα της χώρας μας. Είχαμε ως χώρα 22 έδρες και μας αφαίρεσαν μία συν 6 της Κύπρου.
 
Μετά τις 25 Μαΐου του 2014 οι Ελληνικές έδρες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μπορούν ουσιαστικά να γίνουν περισσότερες, αφού θα εκλέξουμε Έλληνες ευρωβουλευτές και από άλλες χώρες. Ελληνίδες -Έλληνες που επιθυμούν να είναι

υποψήφιοι Ευρωβουλευτές στη χώρα που κατοικούν, να επικοινωνήσουν με το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. στα τηλέφωνα  2155452540 – 2155452533  κιν. 6934888831  - 6981678841  ή στο imail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και στο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.
Συμπατριώτες ενημερώστε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που  γνωρίζετε ότι κατοικούν σε Ευρωπαϊκές χώρες.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι τα Ευρωπαϊκά κόμματα είναι μόνο συνασπισμοί που απαρτίζονται από πολιτικά κόμματα των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το μόνο Ευρωπαϊκό πολιτικό κόμμα που είναι αυτόνομο είναι το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.

Αυτό πρέπει να το μάθουν όλοι οι Έλληνες για να το στηρίξουν γιατί είναι αποκλειστικά δικό τους αφού σύμφωνα με το καταστατικό του είναι υποχρεωμένο να υπηρετεί τις αποφάσεις των κοινωνικών ομάδων των Ελλήνων πολιτών.

Παρακαλώ κοινοποιήστε το να γίνει γνωστό σε όλους. Για να ικανοποιήσουμε  εύλογα ερωτήματα που δεχόμαστε τηλεφωνικά, έως ότου αναρτηθούν όλες οι λεπτομέρειες στο site του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο., σας αναφέρουμε ότι το νέο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα αναβαθμιστεί γιατί απέκτησε με νέους νόμους που ψήφισε περισσότερες εξουσίες. Σχεδόν τα πάντα θα ρυθμίζονται από αυτό.

Οι έδρες που θα έχει είναι 751 και η κάθε χώρα έχει τις εξής.

ΑΥΣΤΡΙΑ 18 - ΒΕΛΓΙΟ 21 - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 17 - ΓΑΛΙΑ 74 - ΓΕΡΜΑΝΙΑ 96 - ΔΑΝΙΑ 13 - ΕΛΛΑΔΑ 21 - ΕΣΘΟΝΙΑ 6 - ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ 73 - ΙΡΛΑΝΔΙΑ 11 - ΙΣΠΑΝΙΑ 54 - ΙΤΑΛΙΑ 73 - ΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ 26 - ΚΡΟΑΤΙΑ 11 - ΚΥΠΡΟΣ 6 - ΛΕΤΟΝΙΑ 8 - ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ 11 - ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ 6 - ΜΑΛΤΑ 6 - ΟΥΓΓΑΡΙΑ 21 - ΠΟΛΩΝΙΑ 51 - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 21 - ΡΟΥΜΑΝΙΑ 32 –
ΣΛΟΒΑΚΙΑ 13 - ΣΛΟΒΕΝΙΑ 8 - ΣΟΥΗΔΙΑ 20 - ΤΣΕΧΙΑ 21 - ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΔΙΑ 13 -.

Επειδή οι Ευρωπαίοι είναι αδιάφοροι και απέχουν από τις εκλογές, θα καταφέρουμε να κερδίσουμε έδρες από τις άλλες χώρες και η επιρροή μας θα είναι πολύ σημαντική γιατί ουσιαστικά θα ελέγχουμε την πλειοψηφία και όλες τις αποφάσεις. Αυτό θα το πετύχουμε εάν όλοι οι Έλληνες αυτό το στόχο τον κάνουμε Εθνικό.

Οι Έλληνες που κατοικούν έστω και προσωρινά σε Ευρωπαϊκές χώρες, δεν συμφέρει να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές μέσω πρεσβείας υποψήφιους στην Ελλάδα γιατί και να μην ψηφίσουν οι Ελληνικές έδρες πάλι 21 θα είναι. Πρέπει να ψηφίσουν οπωσδήποτε στη χώρα που κατοικούν για να εκλέξουν και άλλους Έλληνες και να αποκτήσουμε περισσότερες έδρες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Όσοι θέλουν να είναι υποψήφιοι, πρέπει να γίνουν κάποιες ενέργειες από τώρα ώστε να έχουν την νομιμοποίηση. Εμείς δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις. Για να πετύχουμε πρέπει να βοηθήσετε ο καθένας όπως μπορεί.

Την προσπάθεια αυτή την στηρίζει  και την πλαισιώνει επίσης Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, με Πρόεδρο την Κυρία Μανιάτη Ζέττα, και ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ με πρόεδρο την Κυρία Ελεφαντάκη Σίσσυ.

- Εκ της Γραμματείας του – ΛΕΥΚΟ.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

Κεντρικά Γραφεία

Ιθάκης 84

Αθήνα

Τηλεφωνικό κέντρο: 2130284225 - 6934888831

 

 

 

Ενώσεις

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. Είναι ...
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ - 1) Η ...
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 1.ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ...

Κινήματα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ...
Οι νταβατζήδες της πολιτικής παρέα με τους ...
1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ  ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ...