wrapper

Ανακοινώσεις

Μπορούμε οι Έλληνες να κυβερνάμε την Ευρώπη. Η αρχή έγινε..... μεγάλη επιτυχία.

Όπως γνωρίζετε τα Ελληνικά κόμματα ανήκουν στα Ευρωπαϊκά κόμματα τα οποία είναι Ευρωπαϊκοί συνασπισμοί.

Το κάθε κόμμα κράτους μέλους που ανήκει στους Ευρωπαϊκούς συνασπισμούς, συμμετέχει στις Ευρωεκλογές με υποψηφίους του, μόνο στη χώρα του.

Το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. έγινε το ίδιο Ευρωπαϊκό κόμμα και θα συμμετέχει με δικούς του συνδυασμούς σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.

Αρχικά στις προσεχείς Ευρωεκλογές οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές θα είναι μόνο Έλληνες που κατοικούν στις Ευρωπαϊκές χώρες. Διευκρινίζω ότι και οι Κύπριοι είναι Έλληνες.

Αγωνιστικό προσκλητήριο προς ολους τους Έλληνες πατριώτες

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ     

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.

Ελληνίδες Έλληνες στα πλαίσια της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στα αντιλαϊκά μέτρα που υποχρεώνεται να παίρνει η Κυβέρνηση λόγω μνημονίου που υπέγραψε, επιβάλλεται να οργανωθούμε ώστε να ακυρώνουμε στην πράξη όλους τους αντιλαϊκούς νόμους οι οποίοι αποδεδειγμένα και με αποφάσεις ανωτάτων δικαστηρίων χαρακτηρίστηκαν αντισυνταγματικοί και παράνομοι.

Ανακοίνωση του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. για τις εκλογές 25-01-2015

ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Ο Ελληνικός λαός στις 25 Ιανουαρίου καταδίκασε το πολιτικό κατεστημένο και δέσμευσε τη νέα κυβέρνηση να υλοποιήσει τις απαιτήσεις της κοινωνίας.

Ας κάνουμε την επιλογή μας επιστήμη.

Μία λαϊκή ρήση λέει.. ( άνοιξε τα μάτια σου να ξεστραβωθείς ή διάβασε να μορφωθείς για να προκόψεις.) Αλήθεια τι φταίει που εμείς σαν λαός αποτύχαμε.

Η χώρα μας χρεωκόπησε και οι πολίτες στην πλειοψηφία τους υποφέρουν. Μία άλλη λαϊκή ρήση λέει.. ( κάλιο αργά παρά ποτέ..)

Το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο έγινε Ευρωπαϊκό Κόμμα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  17/06/2016

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ. Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ......ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΤΟ – Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. - ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

Όπως γνωρίζετε τα Ελληνικά κόμματα ανήκουν στα Ευρωπαϊκά κόμματα τα οποία είναι Ευρωπαϊκοί συνασπισμοί. Το κάθε κόμμα κράτους μέλους που ανήκει στους Ευρωπαϊκούς συνασπισμούς, συμμετέχει στις Ευρωεκλογές με υποψηφίους του, μόνο στη χώρα του.

Το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. έγινε το ίδιο Ευρωπαϊκό κόμμα και θα συμμετέχει με δικούς του συνδυασμούς σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. Εάν εκλέξει Ευρωβουλευτές σε δύο χώρες, τότε αναδεικνύεται σε ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ.

Θα εκλέξουμε ξανά Κομματικούς Ευρωβουλευτές.

Στις 25 Μαΐου 2014 θα εκλέξουμε τους 21 Έλληνες ευρωβουλευτές, οι οποίοι θα εκπροσωπούν τον Ελληνικό λαό για πέντε χρόνια στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, που θα παίρνει σημαντικές αποφάσεις και για τη χώρα μας.

Οι Έλληνες ευρωβουλευτές ουσιαστικά διορίζονται από τα κόμματα του Ελληνικού κοινοβουλίου τα οποία μάλιστα έχουν προσχωρήσει σε Ευρωπαϊκούς συνασπισμούς.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα πολιτικά δεδομένα εμείς οι Έλληνες πολίτες, είμαστε δυσαρεστημένοι από τους Έλληνες ευρωβουλευτές, διότι όλοι τους ακολουθούν κατά γράμμα την κομματική τους πολιτική, η οποία πολλές φορές έρχεται σε αντίθεση με τα δίκαια αιτήματα των Ελλήνων πολιτών.

Ανοιχτή πρόταση υποψηφιότητας βουλευτών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Σας ενημερώνουμε ότι το ΛΕΥΚΟ θα κατεβάσει καθαρά λαϊκό συνδυασμό από 42 πολίτες σε όλη την Ελλάδα ως υποψήφιους Ευρωβουλευτές.

Θα το θεωρήσουμε τιμή εάν θέλετε να συμμετέχετε στο ψηφοδέλτιο του ΛΕΥΚΟ.

Μπορείτε επίσης να προτείνετε και κάποια άλληπροσωπικότητα. Αν θέλετε στείλτε μας το σταθερό σας τηλέφωνο ή τηλεφωνήστε στο 2130284225, 2130284225 για να σας πούμε λεπτομέρειες.

Το πολιτικό πρόγραμμα σε γενικές γραμμές σχετικά με τις Ευρωεκλογές είναι το παρακάτω.

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μήπως είναι μια καλοστημένη απάτη?

Πως είναι δυνατόν το νομισματικό σύστημα, να είναι στην υπηρεσία, του συλλογικού καλού της Ευρώπης όταν η ίδια η κεντρική τράπεζα είναι ιδιωτική?

Και μάλιστα με απόρρητους ιδιοκτήτες? Ακόμα δε χειρότερα και με Βέτο, ώστε να μην μπορεί, να της κάνει λογιστικό έλεγχο κανένα από τα ευρωπαϊκά κράτη? Ούτε ακόμα και το Ευροκοινοβούλιο?

Δεν έχει γίνει ποτέ μέχρι τώρα κανένας έλεγχος. Οι αποφάσεις έκδοσης νέου χρήματος είναι εντελώς αδιαφανείς και απόρρητες.

Επιστολή 01/01/2007 στον Πρωθυπουργό κ. Καραμανλή, επιθυμία, μια γνήσια ΛΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ.
Καλή χρονιά. Χρόνια πολλά με υγεία σε σας και την οικογένειά σας.

Εύχομαι ο νέος χρόνος για την κυβέρνηση να είναι δημιουργικός.

Δυστυχώς πιστεύω ότι εσείς και η κυβέρνηση απογοητεύσατε τους πολίτες. Παρ’ όλες τις καλές σας προθέσεις και προσπάθειες που καταβάλλετε, αν και γνωρίζετε τα προβλήματά τους και αποφασίζετε σύμφωνα και με τις συμβουλές των επιστημόνων συνεργατών σας, δεν αναρωτηθήκατε γιατί οι πολίτες να είναι απογοητευμένοι; Τι να φταίει;

Επιστολή 26/04/2016 στον Πρωθυπουργό κ. Καραμανλή όσον αφορά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ.

Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά με υγεία σε σας και στην οικογένειά σας. Κάθε χρόνο που γιορτάζουμε την Ανάσταση και ειδικότερα φέτος, αισθάνομαι μία ιδιαίτερη θλίψη και θυμό γιατί η Ανάσταση για το Λαό μας μοιάζει με άπιαστο όνειρο.

Διαπιστώνω ότι κάθε μέρα εμείς οι πολίτες εγκλωβιζόμαστε όλο και περισσότερο.

Τα σύγχρονα δεσμά μας διαρκώς στενεύουν.

Επιστολή 01/05/2005 στον Πρωθυπουργό κ. Καραμανλή για την πολιτική

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ.
Τώρα που πέρασε το γκρίζο του χειμώνα και ήρθε το ανοιξιάτικο φως εύχομαι το φως της Λαμπρής να φωτίζει τις σκέψεις σας και με νέες δυνάμεις ν’ ανταποκριθείτε στις ελπίδες και τις προσδοκίες του Λαού μας.

Σήμερα πρώτη Μαΐου ημέρα συμβολική αποφάσισα να σας γράψω με σκοπό πάντα να σας επιρρεάζω θετικά.

Σας διαβεβαιώνω ότι όπως στήριξα τον πρώην Πρωθυπουργό έως το τέλος της θητείας του, το ίδιο θα πράξω και με σας έως τις επόμενες εκλογές διότι θεωρώ ότι είναι και δική μου ευθύνη που είστε σήμερα Πρωθυπουργός εφ όσον συνεργαστήκαμε προεκλογικά με την συμμετοχή του Γενικού μας Γραμματέα στο ψηφοδέλτιό σας.

Επιστολή 17/12/2004 στον Πρωθυπουργό κ. Καραμανλή, με κάποιες πρώτες σκέψεις για το ευρώ και την οικονομία.

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ.
Από την αρχή πίστεψα τις ειλικρινείς και καλές σας προθέσεις για συναινετική και Εθνική πολιτική χωρίς κομματικές εμπάθειες και δικαιώθηκα. Σας συγχαίρω για την επιλογή του κυρίου Παπούλια.

Στο παρελθόν σε κρίσιμες περιόδους διατύπωσα εγγράφως πολιτικές διαγνώσεις, προβλέψεις και προτάσεις στον πρώην Πρωθυπουργό και σε σας και ο χρόνος με δικαίωσε. Ελεύθερα και με ειλικρίνεια εγγράφως σας εκφράζω τις πολιτικές μου απόψεις με σκοπό να σας επιρρεάσω θετικά γιατί ουσιαστικά εσείς παίρνετε τις αποφάσεις. (Προς το παρόν δεν έχω άλλο τρόπο να υπηρετήσω τα δίκαια της κοινωνίας των πολιτών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ - ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ - ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ     

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ
Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ  
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ – ΚΙΝΗΜΑΤΩΝΑγαπητοί εκπρόσωποι των εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων και κινημάτων, θα σας εξηγήσω πως εννοώ την πολιτική στέγη που θα λειτουργήσει ως εκθεσιακός πολιτικός χώρος.

Όταν διεξάγονται εκλογές όλα τα κόμματα που συμμετέχουν, καταθέτουν το κάθε ένα χωριστά τη συμμετοχή τους στον Άρειο πάγο και το κάθε ένα χωριστά εκθέτει το πρόγραμμά του στους Έλληνες ψηφοφόρους, διεκδικώντας την ψήφο τους.

Όλα τα κόμματα λοιπόν ουσιαστικά είναι σαν να συμμετέχουν σε ένα πολιτικό εκθεσιακό χώρο.

Θα πρέπει όμως ο συνδυασμός του κάθε κόμματος, για να έχει εκπροσώπηση στη νέα βουλή να λάβει το 3% των ψήφων. Διαφορετικά οι ψήφοι που λαμβάνει το κάθε κόμμα όχι μόνο δεν έχουν καμία αξία αλλά πριμοδοτούν αναλογικά και τα πρώτα κόμματα.

Εδώ λοιπόν δεν έχουμε απλώς μία αδικία του εκλογικού νόμου αλλά συντελείται ένα πολιτικό έγκλημα διότι ο ψηφοφόρος που ψηφίζει το κόμμα του γιατί τον εκφράζει και είναι αντίθετος με τις κυβερνητικές πολιτικές και το πολιτικό κατεστημένο, ουσιαστικά επιδοκιμάζει τα κόμματα αυτά που με την ψήφο του ήθελε να τιμωρήσει.

Άς ελευθερώσουμε τη σκέψη μας και ας σκεφτούμε απλά μαθηματικά.

Ο Δρόμος προς την Κάλπη – Συνέντευξη κόμματος "ΛΕΥΚΟ-ΛΑΪΚΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ"

ΕΡΤ Α.Ε. - Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαΐ 2019
«Συνέντευξη του Κόμματος 'ΛΕΥΚΟ-ΛΑΪΚΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ'»

ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ, από ακραία φυσικά φαινόμενα, από ακραία σημεία των καιρών, από τα ανώτερα σημεία των πολιτικών πρακτικών θράσους, κυνισμού και αναλγησίας. Αφού με την ολέθρια και ανιστόρητη πολιτική τους τα γηρασμένα και παρακμιακά κόμματα οδήγησαν τη χώρα στη μεγάλη Ύφεση και τους ανθρώπους στη φτώχεια και στην ανεργία, τώρα υποτιμώντας τη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών έχουν το θράσος και ξαναζητούν την ψήφο τους αφού είναι αποδεδειγμένο ότι θα κάνουν τα ίδια και χειρότερα.
Κατά τον Αϊνστάϊν το άκρον άωτον της ηλιθιότητας ειναι να πιστεύεις ότι κάνοντας τα ίδια πράγματα υπάρχει περίπτωση να έχεις διαφορετικά αποτελέσματα. Εάν δεν είναι ηλίθιοι αλήθεια τί άλλο μπορεί να είναι εφ όσον το διακηρύττουν ξεκάθαρα ότι θα ασκήσουν την ίδια πολιτική και ανήκουν στα ίδια Ευρωπαϊκά κόμματα που μας κατέστρεψαν αποδεδειγμένα. Και αυτοί που θα τους ξαναψηφίσουν εάν δεν είναι ηλίθιοι τι άλλο μπορεί να είναι? Είναι ποτέ δυνατόν να πιστέψει κανείς μία συνταξιούχα πόρνη που κάνει διάλεξη υπέρ της αγνότητας και έναν μιζαδόρο να διδάσκει ηθική? ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ

Ο Πρόεδρος του ΛΕΥΚΟ Ντάλιος Κωνσταντίνος.

 

ΡΕΘΥΜΝΟ: Δημοτικό συμβούλιο για γέλια...

Ο προκλητικός προς τους κατοίκους του Ρεθύμνου Δήμαρχος κ. Μαρινάκης Γεώργιος, αποφασισμένος αυτός όπως και σύσσωμοι όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων εκτός ΕΝΟΣ, πριν την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου με θέμα, την φιλοξενία λαθρομεταναστών, εντολοδόχος της κυβέρνησης, έδωσε γραμμή να υπερψηφίσουν δίχως να γίνει καν εισήγηση για ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα της πόλης.

Αδιαφόρησε για τις αντιδράσεις των Ρεθυμνιωτών που τους αποκαλούσε κοιμισμένους και αγράμματους προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των παρευρισκομένων πολιτών στο συμβούλιο, αναγκάζοντάς τους να τον γιουχάρουν και να τον βρίζουν.

Ένας δικτατορικός Δήμαρχος και ένας ανύπαρκτος πρόεδρος συμβουλίου που δεν είχαν την ικανότητα να συντονίσουν ούτε ένα συμβούλιο αλλά και την υπομονή να καθησυχάσουν τους πολίτες που οι ίδιοι τους εξόργιζαν, έπαιρναν το λόγο όποτε ήθελαν διακόπτοντας όποιον δεν εξυπηρετούσε τις απόψεις τους, αφαιρούσαν τον λόγο απο τους πολίτες που ξεμπρόστιαζαν την ανικανότητά τους και χειροκροτούσαν όσους συμφωνούσαν μαζί τους.

Το προσυμφωνηθέν απο το γραφείο του αποτέλεσμα,…παρόν εμού και του δικηγόρου μου…το έκανε δήθεν δημοκρατική διαδικασία ψηφοφορίας, κοροϊδεύοντας τους Ρεθυμνιώτες, αλλά και τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Υπερψηφίσανε την φιλοξενία των λαθρομεταναστών, με τον όρο ότι τα χρήματα απο την ευρωπαϊκή ένωση θα περάσουν μέσα απο τον Δήμο!!!

Δήμαρχος και πρόεδρος ανίκανοι να συντονίσουν ένα συμβούλιο, προκλητικοί προς τους πολίτες, αποφασιστικοί σαν άρχοντες εξουσίας, εντολοδόχοι της κυβέρνησης, αλλά δυστυχώς γι αυτούς, δέσμιοι των καταστάσεων, αφοσιωμένοι στο σκοπό τους προκειμένου να εξυπηρετήσουν μια κυβέρνηση σαν και αυτούς ανύπαρκτη…

Ανακοίνωση του ΛΕΥΚΟ να υποστηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2007

Η επιλογή του ΛΕΥΚΟ να υποστηρίξει τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2007 σε όλη την Ελλάδα, ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ.

Τώρα μετά τις εκλογές το ΛΕΥΚΟ συνεχίζει τις δραστηριότητές του.

Όλες οι ΕΝΩΣΕΙΣ που δημιούργησε αφού έχουν ολοκληρώσει την θεωρητική και τη νομική τους υπόσταση, είναι έτοιμες να αναλάβουν δράση.

Η δραστηριότητα της κάθε ΈΝΩΣΗΣ θα εξαρτηθεί και από εσάς.

Διευκρίνιση για τις Ενώσεις

Όλες οι ΕΝΩΣΕΙΣ δημιουργήθηκαν στο παρελθόν με την προοπτική να ενταχθούν ως ένα κοινωνικό πρόγραμμα, να λειτουργούν επίσημα και να πλαισιώνουν το ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Ιδέα, επιδίωξη και πρόταση ενυπόγραφη του προέδρου Κωνσταντίνου Ντάλιου προς τον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Σημίτη και τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Ανακοίνωση της Ένωσης Ελλήνων Παραγωγών

Αγαπητοί Έλληνες παραγωγοί Η ΕΝΩΣΗ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση και σας διαβεβαιώνει ότι από σήμερα δεν είστε μόνοι διότι ως μέλη ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ θα έχετε και πολλά προνόμια.

Ανακοίνωση Ένωσης Ελλήνων καπνιστών - στριών

Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ-ΣΤΡΙΩΝ προκειμένου να εξασφαλίσει τα δικαιώματα των καπνιστών ώστε να καπνίζουν ελεύθερα με ανθρώπινες συνθήκες σε χώρους όπου δεν θα βρέχονται, δεν θα κρυώνουν αλλά και δεν θα διώκονται πληρώνοντας μεγάλα πρόστιμα, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ όπου τα μέλη θα απολαμβάνουν τον καφέ τους ή το ποτό τους καπνίζοντας με την συντροφιά τους.

Τις ΛΕΣΧΕΣ θα τις επισκέπτονται αποκλειστικά μόνο μέλη της.

Ιστορικά Βίντεο

ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΕΠΙ 27 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Ανακοίνωση που αφορά τους δημοσιογράφους.

Έλληνες δημοσιογράφοι.Πολύσπαστα ανθρωπάκια πλήν εξαιρέσεων. Θεωρώ ότι είστε συνυπεύθυνοι για τη σημερινή οδυνηρή πραγματικότητα και πρέπει να λογοδοτήσετε.

Επί 22 χρόνια Οι Λαικές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων, ο κοινωνικοπολιτικός οργανισμός ΛΕΥΚΟ, αγωνίζεται και επιδιώκει.

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ και όχι να πιέζει για τα δικαιώματά της τους εκάστοτε δυνάστες της.

Ανακοίνωση

Σήμερα μετά από αρκετά χρόνια, επιφανείς καταξιωμένες προσωπικότητες ( Θεοδωράκης, Γλέζος, Κασιμάτης, Μπέης και αρκετοί άλλοι πανεπιστημιακοί καθηγητές) επικυρώνουν όλα αυτά που πρώτο επισήμως κατήγγειλε και κοινοποίησε το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.

Τη φράση ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ πρώτος την έγραψε στην Ελλάδα, ο Κων/νος Ντάλιος σε πολιτικό  έντυπο το 1980 με τίτλο ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ως πρόεδρος του ΦΘΙΩΤΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

Προσκλητήριο για Λαϊκή Επιστράτευση.

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ. ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ .

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.

ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ.

Υποστηρίξτε την προσπάθεια μας

Ποσό
 EUR

Κεντρικά Γραφεία

Ιθάκης 84

Αθήνα

Τηλεφωνικό κέντρο: 2130284225 - 6934888831

 

 

 

Ενώσεις

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. Είναι ...
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ - 1) Η ...
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 1.ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ...

Κινήματα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ...
Οι νταβατζήδες της πολιτικής παρέα με τους ...
1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ  ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ...