Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σήμερα μετά από αρκετά χρόνια, επιφανείς καταξιωμένες προσωπικότητες ( Θεοδωράκης, Γλέζος, Κασιμάτης, Μπέης και αρκετοί άλλοι πανεπιστημιακοί καθηγητές) επικυρώνουν όλα αυτά που πρώτο επισήμως κατήγγειλε και κοινοποίησε το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.

Τη φράση ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ πρώτος την έγραψε στην Ελλάδα, ο Κων/νος Ντάλιος σε πολιτικό  έντυπο το 1980 με τίτλο ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ως πρόεδρος του ΦΘΙΩΤΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

Ο πολιτικός τίτλος ΕΛΛΑΔΑ που τα αρχικά του σημαίνουν ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΑΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ προκειμένου να εκπροσωπήσει πατριωτικές πολιτικές δυνάμεις ως συνασπισμός σε βουλευτικές εκλογές, κατοχυρώθηκε ως πνευματικό δικαίωμα στις 15-5-1996 με το υπ αριθμον 2191 επίσημο κρατικό έγγραφο της Εθνικής βιβλιοθήκης.

Τον τίτλο ΕΛΛΑΔΑ με οποιαδήποτε ερμηνεία στα αρχικά του , δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει άλλος πολιτικός συνδυασμός εκτός από το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.

Το ΛΕΥΚΟ στις προσεχείς εκλογές θα συνασπιστεί με αξιόλογες πολιτικές δυνάμεις και καταξιωμένες προσωπικότητες, λαμβάνοντας μέρος στίς εκλογές ως συνασπισμός με τον τίτλο Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.  ΕΛΛΑΔΑ.Προτάσεις για υποψηφιότητες από όλη την Ελλάδα γίνονται στη Γραμματεία του ΛΕΥΚΟ.

Επικοινωνείστε  στα τηλ. 210 6522650  213-0259404 κιν.6934888831.                                                                                     

Ο Αντιπροεδρος  του  ΛΕΥΚΟ  
Μιχαλης Χρηστου       

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016