ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ

Πρόγραμμα του κοινωνικοπολιτικού Οργανισμού Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. με ΑΦΜ 090283759 μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τηλέφωνο:  2155452540, Κινητό 6973214671
 
Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ είναι ένα κοινωνικοπολιτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα αλληλεγγύης γυναικών σε όλη την Ελλάδα. Τα προβλήματα και τα ενδιαφέροντα των γυναικών είναι πάρα πολλά. Ένα από τα προβλήματα είναι η κοινωνική απομόνωση και η ψυχαγωγία τους.

Δυστυχώς πολλές γυναίκες αν και έχουν χρόνο εγκλωβίζονται στο σπίτι τους, και βιώνουν μια μοναξιά με ολέθρια ψυχολογικά προβλήματα.

Η ΕΝΩΣΗ για τον σκοπό αυτό αποφάσισε να λειτουργήσει ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ και ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ σε κάθε περιοχή. Στα Εντευκτήρια αυτά θα συχνάζουν γυναίκες τον ελεύθερο χρόνο τους. Θα έχουν κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητα αν θέλουν και θα περνούν ευχάριστα συζητώντας, ακούγοντας μουσική ή παίζοντας κάποιο επιτραπέζιο παιγνίδι.
Για τα παιδιά θα υπάρχει ειδικός χώρος διαμορφωμένος με παιχνίδια όπου θα απασχολούνται ευχάριστα. Εάν οι γονείς έχουν κάποια εργασία θα μπορούν να αφήνουν το παιδί τους για κάποιο χρονικό διάστημα. Με συλλογική δραστηριότητα.

Η ΕΝΩΣΗ της κάθε περιοχής θα αναλαμβάνει και άλλες πρωτοβουλίες για το συμφέρον των μελών και γενικότερα των κατοίκων της περιοχής. Η ΕΝΩΣΗ θα δέχεται κάθε ιδέα από τις γυναίκες η οποία αν είναι εφικτή θα πραγματοποιείται.

Η προσπάθεια είναι συλλογική και αρχίζει από σήμερα.